Sportcafé

Na afloop van de trainingen hebben we in het Radboud Sportcentrum de gelegenheid om in de 2 horeca-gelegenheden wat te drinken en/of te eten en na te praten over de training. Er wordt geen contant geld geaccepteerd, dus betalen met pas of telefoon!

The Yard
The Yard bevindt zich op de eerste verdieping van het Gymnasion en heeft een mooi buitenterras met uitzicht over de sportvelden. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar, er kan geluncht worden en er is een kleine kaart met snacks. The Yard heeft uiteraard een audio-installatie en verschillende tv’s, waaronder een grootbeeldscherm. The Yard leent zich uitstekend voor gecombineerde festiviteiten, bijvoorbeeld een sportdag met een gezond buffet.

C
Café C is de nieuwe horeca-afdeling van het Facilitair Bedrijf in het Elinor Ostromgebouw (voorheen Gymnasion Noord). Bij C kun je terecht voor een overheerlijke koffie en ook is dè gelegenheid voor een lekkere lunch of gezellige borrel. Het horecapunt is ook geopend tijdens alle culturele en wetenschappelijke evenementen die in cultuurzaal C plaatsvinden.