Funrunnertje 09-2023

Nieuwsbrief van september 2023 met daarin o.a. avondtraining en de verplichting van de hesjes en de Zevenheuvelen trail en hike. Veel leesplezier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Funrunnertje 11-2023Funrunnertje 11-2023

Nieuwsbrief november 2023 met o.a.

Nog een weekje en dan begint het leukste hardloopweekend van het jaar; de Zevenheuvelennacht op zaterdag en de Zevenheuvelenloop op zondag.  De opkomst bij de oefenloopjes op 4 en 5 november was goed, dus de lopers zijn er helemaal klaar voor!

Funrunners en Funwalkers nu ook op Instagram en actief terug op Facebook en ook de website www.nijmeegsefunrunners.nl wordt regelmatig aangepast. Zo is nu ook een agenda te zien met alle activiteiten van de Nijmeegse Funrunners!

en nog veel meer!

Maak een gezonde start in 2022 met de 10-strippenkaart voor hardlopen of sportief wandelenMaak een gezonde start in 2022 met de 10-strippenkaart voor hardlopen of sportief wandelen

Wil je in een groep hardlopen of sportief wandelen maar ben je niet in de gelegenheid om regelmatig trainingen bij te wonen óf weet je nog niet zeker of het jaarlidmaatschap iets voor je is, dan is een strippenkaart wellicht iets voor jou!

Vanaf 1 januari 2022 is het mogelijk om een 10-strippenkaart te kopen bij de Nijmeegse Funrunners.

De prijs van deze kaart is voor de hardlopers € 85,00  en voor de sportief-wandelaars € 62,50.

De strippenkaart blijft een jaar na de aankoopdatum geldig.