Contributie

Contributie

De jaarcontributie wordt elk jaar vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering.

Voor 2023 geldt een jaarcontributie van: € 170,00 voor hardlopers.

Voor 2023 geldt een jaarcontributie van: € 125,00 voor wandelaars.

De kosten van de beginnerscursus bedragen € 75,00.

Wanneer men later in het jaar lid wordt, dan wordt de contributie naar rato berekend per resterende hele maand van dat jaar.

Ben je niet in de gelegenheid om regelmatig trainingen bij te wonen óf weet je nog niet zeker of het jaarlidmaatschap iets voor je is, dan is een strippenkaart wellicht iets voor jou! De prijs van deze kaart is voor de hardlopers € 85,00  en voor de wandelaars € 62,50. De strippenkaart blijft een jaar na de aankoopdatum geldig.

Na aanschaf van deze strippenkaart kun je deelnemen aan de trainingen. Je moet zelf het aantal genoten trainingen bijhouden. We vertrouwen hierbij op de eerlijkheid van de lopers en de wandelaars! Er is dus geen fysieke kaart die je moet (laten) aftekenen.

De vereniging Nijmeegse Funrunners heeft de wens dat iedereen de mogelijkheid krijgt om mee te kunnen doen om de hardloop- en/of wandelsport te beoefenen. Daarom zijn wij aangesloten bij de Meedoen regeling van de gemeente Nijmegen. Check onderstaande link en lees de voorwaarden van de Meedoen regeling.