Geen categorie Beginnerscursus hardlopen start in september 2022

Beginnerscursus hardlopen start in september 2022

Heb je altijd al willen hardlopen, maar lukt het maar niet om een start te maken. Wellicht is een beginnerscursus hardlopen dan de juiste stap. Of je nu wel of geen hardloop ervaring hebt, we beginnen gewoon bij “0” zodat iedereen kan instappen.

De beginnerscursus hardlopen start op dinsdag 6 september en duurt 11 tot 12 weken met 2 trainingen per week. De les momenten zijn op dinsdagavond om 20.00 uur en op zaterdagochtend om 9.30 uur. Het cursusgeld bedraagt € 75,00.

Meer weten en aanmelden?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Sportief samenzijn Nijmeegse Funrunners met HemelvaartSportief samenzijn Nijmeegse Funrunners met Hemelvaart

Dauwtrappen Hemelvaart 26 mei 2022. Voor het eerst in de geschiedenis van het bestaan van de vereniging is er op Hemelvaartsdag heteeuwenoude Dauwtrappen georganiseerd, op initiatief van de Activiteitencommissie.De oproep aan de wandelaars en hardlopers werd goed ontvangen. Velen reageerden