Hardloop wedstrijden Nijmegen 2022: Zevenheuvelenloop, Stevensloop en Stevensstadscross

We durven weer te geloven dat er wedstrijden georganiseerd gaan worden in Nijmegen die ook daadwerkelijk doorgaan. De Stevensstadscross en de Stevensloop zijn in het weekend van 19 en 20 maart 2022. De trainingen bij Nijmeegse Funrunners zijn daarvoor al begonnen en er is zelfs een extra loopgroepje op de zondag om te trainen voor de halve marathon van de Stevensloop.

Nieuw dit jaar zijn de Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike! De Marikenloop is komen te vervallen en in plaats daarvoor zijn deze evenementen in het weekend van 14 en 15 mei 2022 gepland. Op de zaterdag komen de hardlopers aan de start om 7km, 14km, 21km, 28 km of een marathon te lopen over de voor ons bekende heuvels. Op zondag mogen de wandelaars dezelfde routes gaan verkennen (uitgezonderd de marathonafstand).

Related Post