10-Strippenkaart voor hardlopen of sportief wandelen

Ben je niet in de gelegenheid om regelmatig trainingen bij te wonen óf weet je nog niet zeker of het jaarlidmaatschap iets voor je is, dan is de strippenkaart wellicht iets voor jou! Vanaf 1 januari 2022 is het mogelijk om een 10-strippenkaart te kopen. De prijs van deze kaart is voor de hardlopers € 85,00  en voor de wandelaars € 62,50. De strippenkaart blijft een jaar na de aankoopdatum geldig.

Na aanschaf van deze strippenkaart kun je deelnemen aan de trainingen. Je moet zelf het aantal genoten trainingen bijhouden. We vertrouwen hierbij op de eerlijkheid van de lopers en de wandelaars! Er is dus geen fysieke kaart die je moet (laten) aftekenen.

Als strippenkaarthouder ben je aspirant-lid van de Nijmeegse Funrunners. Dat betekent dat je wel geniet van sommige voordelen, zoals een ongevallenverzekering en het meedoen met wat er door de vereniging georganiseerd wordt (soms met een eigen bijdrage), maar dat je bijvoorbeeld niet kunt deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering. Het betekent ook dat je je verplicht aan de regels van het Huishoudelijk Reglement, zoals het verplicht dragen van een reflecterend hesje of een lichtgevend vest met reflecterende biezen tijdens de avondtrainingen in het donker.

Je ontvangt in een mail de bevestiging van de aanschaf van de kaart. Via onderstaande link ga je naar het formulier om de 10 – strippenkaart aan te schaffen.

Wanneer je, gedurende de geldigheidsduur van de kaart, besluit om alsnog lid te worden, neem dan contact op. Je betaalt dan de gewone contributie over de resterende maanden van het lopende jaar tot en met december naar rato. Blijf je lid, dan wordt de eerstvolgende jaarcontributie verminderd met de waarde van de niet genoten strippen.